POKUŠAJ SILOVANJA POZNATE GLUMICE: Jana otvorila dušu! Jedna rečenica je bila spasonosna! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠAJ SILOVANJA POZNATE GLUMICE: Jana otvorila dušu! Jedna rečenica je bila spasonosna! (VIDEO)

52-godišnja ruska glumica i TV voditeljica Jana Poplavskaja, poznata širom SSSR-a, govorila je na televiziji NTV o užasnom incidentu koji joj se dogodio dok je putovala vozom.

Jedan putnik je pokušao da je siluje.

Prema tvrdnjama glumice, to se desilo kada je bila mlada. Iz nekog razloga, muškarac ju je nazvao "mišu". Prema Poplavskoj, stalno je govorio: "Mišu, tako mi se sviđaš."

U nekom trenutku, devojka je shvatila da joj je stavio nož >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na rame i da bi je mogao bi je ubiti ako krene. Potom je glumica zamolila muškarca da popuše po jednu cigaretu i počela je da razgovara sa njim, rekavši joj da ima malo dete. Čovek je nastavio da govori: "Tako si hrabra, mišu".

Nekako je uspela da razgovara sa neznancem i on ju je pustio. Glumica se seća kako se tiho uvijala na donjoj polici i razmišljala samo o tome kako da preživi i vrati se sinu.

- Nijedna osoba u vozu nije saosećala sa mnom. Niko mi nije verovao. Svi su mislili da sam se napila - dodala je Poplavskaja.

Naglasila je da se od tada nikada nije vozila vozom.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.