POGAČAR OPERISAN: Tur de Frans pod velikim znakom pitanja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 12:23

POGAČAR OPERISAN: Tur de Frans pod velikim znakom pitanja (FOTO)

Veliki peh za Slovenca.

Najbolji svetski biciklista Tadej Pogačar doživeo je težak peh na trci  Lijež - Bastonj - Lijež. Slovenac je učestvovao u incidentu koji se desio na 85 kilometara pre cilja, kada mu se na spustu probušila guma.

Pogačar je izgubio kontrolu nad biciklom i u padu slomio dve kosti na ruci. Odmah je odvezen u bolnicu u Genk, gde je operisan.

Tadej Pogacar met succes geopereerd aan meervoudige breuk in pols, Tour niet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << in gevaar https://t.co/QfFDTkfHt5 pic.twitter.com/lwvVpkdnfT

— De Standaard (@destandaard) April 24, 2023

Pobednik Tura iz 2020. i 2021. godine je u strašnoj formi i već je ostvario 12 pobeda, od čega dve u poslednjih sedam dana u Belgiji.

Prema prvim informacijama Pogačar će odsustvovati oko šest nedelja i veliko je pitanje da li će biti spreman za start Tur de Fransa koji počinje 1. jula.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Elina Svitolina teniserka iz Ukrajine
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.