POBESNELI MAKS: Pokušao pred policajcima da razbije kameru koja ga je snimila u prekršaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 19:30

POBESNELI MAKS: Pokušao pred policajcima da razbije kameru koja ga je snimila u prekršaju

Šteta iznosi oko 20.000 evra, a to je samo deo onoga što će vozač morati da plati.

Kako je saopštila nemačka policija, nesvakidašnji incident dogodio se nešto pre 7 sati ujutru u opštini Bous u saveznoj državi Sarland.

Zaposleni u lokalnoj policijskoj upravi opštine Švalbah vršili su kontrolu brzine u zoni sa ograničenjem od 30 km/h. Kamera je uhvatila Renault kombi kako se kreće znatno preko ograničenja brzine.

Vozač nije bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << baš oduševljen. Zaustavio je vozilo i, prema navodima policije, burno i glasno protestovao. Vozač je želeo da izbriše fotografije kamera za kontrolu brzine.

Kada su policajci odbili, vozač je "poludeo". Pritrčao je kameri, oborio je na zemlju i počeo da je lomi. Policajci su uspeli da ga zaustave, ali tek nakon što je naneo značajnu štetu na kameri.

Šteta iznosi oko 20.000 evra, a to je samo deo onoga što će pobesneli vozač morati da plati.
Pogledaj vesti o: Incident,   Renault

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.