PEVAČ GRIN DEJA IZBAČEN IZ AVIONA ZBOG PANTALONA!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2011, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČ "GRIN DEJA" IZBAČEN IZ AVIONA ZBOG PANTALONA!

LOS ANĐELES - Pevač grupe "Grin dej" (Green Day) Bili Džo Armstrong (Billie Joe) požalio se putem društvene mreže "Tviter" da je izbačen iz aviona zbog načina na koji je nosio pantalone.

Tridesetdevetogodišnji Armstrong napisao je da je izbačen iz aviona kompanije "Southwest Airlines", koji je leteo iz Ouklanda (Kalifornija) u Los Anđeles, jer je nosio pantalone suviše nisko na kukovima.

Sindi Kvu (Cindy Qiu), producent televizijske stanice "ABC7", koja je bila u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << avionu, opisala je incident na sajtu svoje kompanije.

Ona je navela da je Armstrongu prišla stjuardesa i rekla mu da podigne pantalone, što je on prokomentarisao: "Zar nemate pametnija posla nego da brinete o tome".

Armstrong je onda krenuo da sedne, ali je zamoljen da napusti avion, napisala je Kvu na sajtu "ABC7".

Portparol kompanije "Southwest Airlines" Bred Hokins (Brad Hawkins) izjavio je da su situaciju brzo rešili i izvinili se Armstrongu zbog incidenta, a on je otišao na sledeći let.

Armstrong, rođen u Ouklandu, vodeći je pevač pank benda "Grin dej", koji se proslavio devedestih godina pesmom "When I Come Around". Mjuzikl "American Idiot", zasnovan na muzici ove grupe, trenutno se igra na Brodveju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bili Džo Armstrong izbačen iz aviona

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2011

LOS ANĐELES - Pjevač grupe "Green Day" Bili Džo Armstrong požalio se putem društvene mreže Twitter da je izbačen iz aviona zbog načina na koji je nosio pantalone.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Pevač grupe Green day izbačen iz aviona

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2011

Pevač grupe "Green Day" Billie Joe Armstrong požalio se putem društvene mreže "Twitter" da je izbačen iz aviona zbog načina na koji je nosio pantalone

Nastavak na Večernje novosti...

Diži pantalone ili ne polećemo!

Izvor: Mondo, 04.Sep.2011, 13:12

Frontmen grupe Green Day izbačen je iz aviona zbog spuštenih pantalona.

Nastavak na Mondo...

Pevač grupe Green Day izbačen iz aviona zbog pantalona

Izvor: Svet plus, 04.Sep.2011

Frontmen grupe Green Day, Billie Joe Armstrong obavestio je svoje fanove na Twitteru nbsp; da je nedavno izbačen iz aviona zbog svojih pantalona.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.