PALA KRV U NIŠU: Muškarac (26) šamarao, pa nožem izbo svoju nevenčanu suprugu (15)?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALA KRV U NIŠU: Muškarac (26) šamarao, pa nožem izbo svoju nevenčanu suprugu (15)?!

Po navodima, supružnici su se prvo verbalno sukobili, a zatim i fizički.

Niška policija intenzivno traga za D.I. (26) koji se sumnjiči da je sinoć nakon svađe šamarao, a zatim ubo nožem svoju petnaestogodišnju nevenčanu suprugu.

Kako se saznaje, incident se dogodio oko 21.20 sati u Mramorskoj ulici u Nišu u kući nevenčanih supružnika između kojih je došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba.

- On je devojčicu udario po licu, a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ubo nožem u leđa. Pobegao je pre dolaska policije, a Hitna pomoć je petnaestogodišnjakinju odvezla do Kliničkog centra. Ustanovljeno je da je ona pukom srećom zadobila samo lakšu povredu, te da ima oteklinu na licu kao posledicu udarca u glavu. Nakon zbrinjavanja otpuštena je na kućno lečenje – kažu sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Za D.I. je raspisana potraga zbog lake telesne povrede i zasnivanja vanbračne zajednice sa maloletnim licem.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Policija traga za muškarcem koji je nasrnuo na maloletnicu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jun.2019

Sa lakšim povredama prošla je 15-godišnjakinja koju je, kako kažu u Policijskoj upravi Niš, u niškom naselju Stočni trg napao 26-godišnjak. Dodaju da je napadač u bekstvu...Incident se, kažu u policiji, dogodio sinoć u 21:40. Verbalna rasprava, a potom i fizički obračun između 26-godišnjeg...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.