Ovim francuskim gradom teku REKE VINA

Izvor: Blic, 04.Avg.2016, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovim francuskim gradom teku REKE VINA

U luci Set na jugu Francuske u toku noći ulice grada preplavile su reke vina koje su potekle iz pet parkiranih cisterni. Ovaj incident prouzrokovao je nepoznati počinilac odvrnuvši ventile i pustivši vino da isteče.

Cisterne su bile parkirane u aveniji Marešal-Žuin i nakon incidenta vino se slivalo po okolnim ulicama.

Wine floods streets of French town Sete, near Montpellier, after 'act of sabotage' https://t.co/Nra6jlXehB pic.twitter.com/V6PQYgPOYl >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Stanovnici zgrada koje se nalaze u blizini su odmah nakon što su videli šta se dešava pozvali vatrogasce, izveštava lokalni medij Midi Libre.

Sète : des milliers de litres de vin sur l'avenue Maréchal-Juin https://t.co/NUvUhTCCw7 pic.twitter.com/kvte2LZXe0

Policija je odbila da komentariše ovaj nesvakidašnji incident, mada se spekuliše da se radi o slučaju sabotaže.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gradom tekla reka vina

Izvor: Radio 021, 04.Avg.2016

U luci Set na jugu Francuske u toku noći ulice grada preplavila je reka vina koja je potekla iz pet parkiranih cisterni...Neko je odvrnuo ventile i pustio vino da isteče...Stanovnici zgrada koje se nalaze u blizini, nakon što su videli šta se dešava, pozvali su vatrogasce...Policija je odbila da...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.