Otkriven motiv surovog ubistva investitora u Bulevaru: Komšije ostale zaprepašćene i u suzama nakon incidenta! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2018, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriven motiv surovog ubistva investitora u Bulevaru: Komšije ostale zaprepašćene i u suzama nakon incidenta! (VIDEO)

Osumnjičena se nalazi u pritvoru

- Ona je starija žena i delovala je fino, nikada se nije nasilno ponašala. Sve do danas nismo čuli da je imala nekih sukoba sa drugim ljudima. Ovako šokirane komšije opisuju S. S. (69) koja je osumnjičena da je jutros oko 8 sati upucala i ubila investitora Z. T. (59) u Bulevaru kralja Aleksandra.

Pročitajte i:

Osumnjičena penzionerka koja je penziju dočekala radeći u Pošti je, prema informacijama, sa žrtvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodno bila u sukobu zbog ostavinske rasprave placa na kome živi sa svojim sinom. Ona je prema rečima prvih komšija kuću nasledila od svekra nakon što joj je preminuo muž.

- Sedeo sam jutros i pio kafu kada sam čuo pucnjeve, ali nisam reagovao. Posle je došla policija i krenuli su da traže oružje. Videli smo je kada je policija došla, delovala je kao da nije svesna šta je učinila - rekao je prvi komšija.

Komšije ove penzionerke zatečene su događajem i kako navode ne mogu da veruju da je ona tako nešto učinila.

Policija je nakon uviđaja i saslušanja čekala neko vreme da privede osumnjičenu jer se nije osećala dobro.

- Ode nam S.S. - kroz suze je prošaptala komšinica kada je videla komšinicu (69) kako u pratnji policije odlazi iz svoje kuće.

Policija je nakon sprovođenja osumnjičene povela i njenog sina koji nije osumnjičen. S. S. je nakon incidenta pronađena u svom domu kako spava.

Prema nezvaničnim informacijama, ona živi u kući sa sinom, koji je advokat i koji je navodno spavao u vreme kada se pucnjava dogodila. Osumnjičena je udovica već 20 godina, a i pokojni muž bio je advokat.

Policija je već pregledala snimke sa nadzornih kamera postavljenih u ulici, pomoću kojih će se videti šta se zaista dogodilo. Osumnjičena će biti podvrgnuta testu parafinskom rukavicom.

Žrtva, investitor Z. T. je poreklom iz Jagodine, a već duži niz godina živi na Voždovcu. Jutros se uputio u svoju kancelariju koja se nalazi u blizini mesta gde je ubijen.

- Otišao je jutros na posao veseo kao i uvek. Mnogo mi je teško - kroz suze je rekla žena ubijenog investitora.

Telo nesrećnog čoveka pronađeno je oko 8 sati jutros na ulici sa tri vidljive prostrelne rane. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt muškarca, a jedan od komšija ispričao je da je čuo tri pucnja.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. S. (69) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo. Sumnja se da je ona jutros oko 8 časova na Zvezdari hicima iz vatrenog oružja usmrtila pedesetdevetogodišnjeg muškarca. Po nalogu tužioca, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu - saopštio je danas MUP.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.