Oteto autobus GSP preteći bombom

Izvor: Politika, 09.Jan.2014, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oteto autobus GSP preteći bombom

BEOGRAD – U beogradskom naselju Žarkovo , u autobusu na liniji 56 muškarac je danas pretio vozaču i putnicima da će ih razneti bombom a u incidentu, koji je okončan hapšenjem niko nije povređen.

Osoba koja je pretila vozaču autobusa Zoranu Jankoviću i primorala ga da promeni trasu vozila  uhapšena je na stanici u Požeškoj ulici na Banovom brdu, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Muškarac kod sebe nije imao bombu a stolarskim keserom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << kojim je takođe pretio vozaču, oštetio je šoferšajbnu vozila, navode u MUP-u dodavši da u incidentu nije bilo povređenih.

Incident je počeo na autobuskom stajalištu u Trgovačkoj ulici oko 12.20 kada je u autobus ušao muškaraca koji je pretio a okončana je ubrzo na stajalištu u Požeškoj ulici na Banovom brdu.

Tanjug

objavljeno: 09.01.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.