Otac Tejlor Svift pretukao paparaca

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 12:28

Otac Tejlor Svift pretukao paparaca

Fotograf Bek Mekdonald prijavio je policiji da ga je otac Tejlor Svift udario u lice u Sidneju, nakon australijske ture njegove ćerke.

Mekdonald je optužio Skota Svifta za napad u luci "Neutral Bay Wharf",dok je pokušavao da fotografiše njega i Tejlor na jahti.

Odlučio je da ipak prijavi policiji napad, iako nema ozbiljne povrede, piše ABC News.

„Za 23 godine nisam bio napadnut i udaren, a posebno od stane tate neke zvezde“, izjavio je on.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Predstavnik Tejlor Svift nije odmah odgovorio na optužbe, ali portparol zvezde rekao je magazinu "Roling stoun" da su se u vreme incidenta dve osobe „agresivno gurale“ da dođu do Tejlor Svift, zgrabile obezbeđenje i pretile članu osoblja.

Kancelarija za medije Policijskih snaga Novog Južnog Vela potvrdila je da policija istražuje navodni napad na 51-godišnjeg muškarca od strane 71-godišnjeg muškarca u 2:30 ujutro.

Tejlor Svift je u utorak napustila zemlju privatnim avionom, nakon što je više od 600.000 obožavalaca videlo australijski deo njene Eras turneje na sedam australijskih koncerata. Mekdonald je rekao da su mediji čekali da fotografišu zvezdu dok je sa svojom pratnjom hodala od pristaništa do dva automobila koja su je čekala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.