Oštećen spomenik caru Konstatinu u Nišu

Izvor: RTS, 03.Jan.2013, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštećen spomenik caru Konstatinu u Nišu

U godini velikog jubileja, 1.700 godišnjice hrišćanstva, spomenik Caru Kosntantinu u Nišu su oštetili nepoznati počinioci. U niškoj policiji kažu da niko nije prijavio incident.

Nepoznati počinioci oštetili su spomenik Caru Kosntantinu u Nišu. Na obeležju otkrivenom 3. juna prošle godine kod Tvrđavskog mosta, vidljivi su tragovi pirotehničkih sredstava.

U niškoj policiji kažu da niko nije prijavio incident, a o tome ništa ne znaju ni stručnjaci u Zavodu za zaštitu spomenika kulture u Nišu. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Oštećen spomenik caru Konstantinu u Nišu

Izvor: RTS, 03.Jan.2013

U godini velikog jubileja, 1.700 godišnjice hrišćanstva, spomenik Caru Konstantinu u Nišu su oštetili nepoznati počinioci. U niškoj policiji kažu da niko nije prijavio incident. ..Nepoznati počinioci oštetili su spomenik Caru Konstantinu u Nišu. Na obeležju otkrivenom 3. juna prošle godine...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.