Izvor: RTS, 28.Sep.2021, 00:35

Oštećen avion Vlade Crne Gore

Avion Vlade Crne Gore oštećen je na Aerodromu "Podgorica" oko 22 časa. Nema povređenih, saznaje portal RTCG.
Na avionu Vlade Crne Gore najverovatnije se slomio stajni trap, piše portal Radio-televizije Crne Gore, koji je objavio fotografije aviona.

RTCG piše da su neposredno pre kvara iz aviona izašli državni funkcioneri i članovi delegacije.
O događaju su obavešteni nadležni organi koji će sprovesti istragu o tome kako je i zbog čega došlo do incidenta, navodi portal.
Iz policije nije bilo zvaničnog saopštenja ovim povodom.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

[POSLEDNJA VEST] Avion Vlade Crne Gore oštećen pri sletanju u Podgorici

Izvor: TangoSix.rs, 28.Sep.2021

Kako je preneo portal Radio-televizije Crne Gore, avion Vlade Crne Gore Learjet 45 40-MNE oštećen je pri sletanju na aerodrom u Podgorici sinoć oko 22 časa.. Prema fotografijama koje je objavio portal RTCG letelica je najverovatnije doživela teže oštećenje stajnog trapa.. Kako Tango Six saznaje,...

Nastavak na TangoSix.rs...

INCIDENT NA AERODROMU Oštećen avion Vlade Crne Gore u Podgorici

Izvor: Blic, 28.Sep.2021

Avion Vlade Crne Gore oštećen je noćas na Aerodromu Podgorica. U incidentu, koji se dogodio oko 22 sata, nije bilo povređenih, piše RTCG.

Nastavak na Blic...

Na avionu Vlade Crne Gore pukao stajni tramp neposredno nakon izlaska državne delegacije

Izvor: Vostok.rs, 28.Sep.2021

Neposredno prije incidenta, iz aviona su izašli državni funkcioneri i članovi delegacije. Avionom je putovala delegacija koju je predvodio predsjednik Skupstine Crne Gore Aleksa Bečić, prenosi RTCG. Na avionu, a što se vidi i na fotografijama, koje je objavio portal RTCG, najvjerovatnije...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.