Orlando Blum napao Džastina Bibera zbog Mirande

Izvor: Prva.rs, 30.Jul.2014, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlando Blum napao Džastina Bibera zbog Mirande

Povod ove svađe su, kako se čini, njihove bivše devojke.
Glumac i pevač nisu u dobrim odnosima odavno. Džastin je 2012. navodno flertovao sa Mirandom Ker koja je tada bila Orlandova supruga, a Orlando je ove godine viđen u društvu Selene Gomez....Incident je snimljen, pa se video sukoba između Džastina Bibera i Orlanda Bluma ubrzo pojavio na internetu, ali se na snimku ne vidi da li je Blum zaista i udario mladog pevača koji mu je, navodno, u prolazu dobacio: "Bila je dobra", >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << aludirajući na Mirandu Kerr.

Džastin je ubrzo posle incidenta napustio klub, a nakon njegovog odlaska klubom se navodno prolomio aplauz.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Orlando Blum umalo prebio Džastina Bibera na Ibici!

Izvor: Svet plus, 30.Jul.2014

Džastin Biber našao se u centru novog skandala zbog neprijatne situacije koju je imao sa Orlandom Blumom. Naime, pevač je glumca izvređao na Ibici prilikom jednog susreta i umalo dobio batine...Prema pisanju stranih mediji, netrpeljivost između Bibera i Bluma datira još iz 2012. godine, kada je...

Nastavak na Svet plus...

Dok se muškarci tuku oko nje, ona... pozira

Izvor: B92, 31.Jul.2014, 16:30

Izgleda da se Miranda Ker ne brine previše zbog svađe između njenog bivšeg supruga Orlanda Bluma i prijatelja Džastina Bibera.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.