Optužen brojač koji je tukao starca u tramvaju

Izvor: Prva.rs, 25.Nov.2014, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužen brojač koji je tukao starca u tramvaju

Incident se dogodio 12. novembra na Dorćolu u tramvaju na liniji broj dva. Portparolka Prvog osnovnog tužilaštva Irena Bjeloš rekla je Tanjugu da se optužnim predlogom Đikanović tereti za krivično delo nasilničko ponašanje.
Nasilnik je istog dana uhapšen. 

Snimak incidenta jedan sugrađanin zabeležio je svojim mobilnim telefonom i objavio preko interneta. 

Đikanoviću je sud po službenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << dužnosti ukinuo pritvor, pošto su saslušani svi svedoci, a u narednom periodu biće zakazan početak suđenja. 

Na snimku se vidi kako muškarac zadužen za brojanje putnika šutira i gura starijeg čoveka koji je hteo da uđe u tranvaj. 

Sekretarijat za saobraćaj nije direktno angažovao ljude za brojanje putnika, već je taj posao na tenderu poveren kompaniji CEP, koja je preko omladinskih zadruga angažovala više od 400 radnika.
Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.