Opšti haos u Poljskoj: Huligani Legije u paktu s Holanđanima pokušali da zapale navijače Ajaksa! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 16.Feb.2017, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opšti haos u Poljskoj: Huligani Legije u paktu s Holanđanima pokušali da zapale navijače Ajaksa! (VIDEO)

Uoči utakmice između Legije i Ajaksa koja se večeras od 21.05 igra u šesnaestini finala Lige Evrope, u Varšavi su se dogodili incidenti.

Kako prenose lokalni mediji, oko 50 navijača Ajaksa napadnuto je u jednom varšavskom kafiću. Pritom su bili napdanuti od strane pristalica domaćeg kluba, uz koje su se našli čak i Holanđani: u pitanju su huligani Den Haga, koji su već tri decenije u prijateljskim odnosima sa "kolegama" koji prate Legiju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

U napadu su korišćene kamenice, flaše, štangle i motke, potom i nekoliko baklji, usled kojih je izbio manji požar u kafiću.

Nekim čudom, zvanični podaci glase da u ovom incidentu nije bilo povređenih!



Prema predviđanjima holandskih medija, očekuje se da će ukupno 700 navijača Ajaksa prisustvovati ovoj utakmice, a mnogi drugi odustali su od putovanja u Poljsku upravo iz straha od tamošnjih huligana.

SIGURNI NEMCI I ŠPANCI: Bajernova lekcija Arsenalu za 10 minuta, Insinje majstorijom sačuvao kakvu-takvu nadu Napoliju protiv Reala (FOTO, VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.