Oprez: Manijak u Čačku iz golfa vreba đake!

Izvor: Mondo, 04.Dec.2014, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez: Manijak u Čačku iz "golfa" vreba đake!

Crni "golf 2" već danima seje strah među roditeljima mališana koji se iz čačanskih osnovnih škola vraćaju iz popodnevne smene.

Foto: AP photo / The Scranton Times-Tribune, Butch Comegys

Sve je počelo, kako “Novosti” saznaju, kada su 21. novembra zasad nepoznate osobe pokušale desetogodišnjeg dečaka da uvuku u ovaj automobile.

Roditelji su obavestili policiju.

Majka dečaka koga su manijaci pokušali da strpaju u automobil rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je još uvek u šoku. Ona je ispričala da se incident desio kada su dvojica njenih sinova koji imaju osam i 10 godina krenuli na trening oko 20 sati.

“Obojica treniraju karate. Kretali su se trotoarom, stariji sin je bio do ulice. Pored njih je išao crni golf i u jednom trenutku, dok je auto bio u pokretu, otvorila su se zadnja vrata. Neko je uhvatio sina za jaknu i počeo da ga vuče u vozilo. On je vrlo spretan i uspeo je da se otrgne i obojica su potrčala. Još neko vreme auto je išao za njima dok se nisu pojavili prolaznici”, ispričala je majka dečaka koja je želela da ostane anonimna.

Deca su umesto na trening došla kući i bila veoma uplašena, dodala je ogorčena majka.

Dečak je napadača opisao kao muškarca sa kratkom kosom, koji je “skoro ćelav”.

Čačanckoj policiji prijavljen je još jedan sličan slučaj, a reč je o istom automobilu, pišu “Novosti”.

POLCIJA SE JOŠ NIJE ZVANIČNO OGLASILA

Još se čeka zvanično saopštenje čačanske policije tim povodom, iako je prošlo više od deset dana kada je pokušana otmica.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oprez: Manijak u Čačku iz "golfa" vreba đake!

Izvor: Prva.rs, 04.Dec.2014

Roditelji su obavestili policiju.. Majka dečaka koga su manijaci pokušali da strpaju u automobil rekla je da je još uvek u šoku. Ona je ispričala da se incident desio kada su dvojica njenih sinova koji imaju osam i 10 godina krenuli na trening oko 20 sati.. “Obojica treniraju karate. Kretali...

Nastavak na Prva.rs...

Ovo je strašno šta se događa. Dok nismo pročitali u „Novostima“ ništa nismo znali. Zašto se o ovome ćuti?

Izvor: Večernje novosti, 05.Dec.2014, 10:42

PANIKA u Čačku. Nakon što je u „Novostima“ osvanula priča o crnom „golfu 2“, koji vreba školarce dok se vraćaju sa časova, u gradu na Moravi među roditelje mališana uvukao se strah. Izostanak reakcije policije, kojoj je krajem novembra prijavljen pokušaj otmice dvojice dečaka, dodatno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.