Opet hrana za pse puna eksera na ulicama Pančeva

Izvor: B92, 18.Apr.2018, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet hrana za pse puna eksera na ulicama Pančeva

Pančevo -- Hrana “nafilovana“ ekserima, namenjena psima, ponovo se našla na ulicama Pančeva. Ovo je drugi ovakav incident u proteklih nekoliko meseci.

Hrana je ponovo ostavljena u blizini veterinarske ambulante “Snoopy-vet“ koja je ovakav slučaj već prijavljivala policiji.

Da podsetimo, u februaru je hrana za pse puna eksera ostavljena ispred ambulante namenjena psima koji žive na obližnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gradilištu. Jedan pas je pojeo nekoliko komada, ali je pukom srećom preživeo.

Ovoga puta, kako su za B92.net naveli iz “Snoopy-vet“, hranu je slučajno našla žena koja je šetala pse.

“Nismo videli da li je neko pojeo, za sada su svi dobro, ali pratićemo stanje ovih dana. Policija je pozvana, niko se još nije pojavio, pošto su navodno sve patrole zauzete. Rekli su da će poslati čim neko bude slobodan“, navode u ambulanti.

Policija je, da podsetimo, prošlog puta izašla na teren, međutim, kako navode u ambulanti, epiloga i dalje nema.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.