Oglasio se vlasnik Sansa: Veoma poštujem Jokića

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 17:30

Oglasio se vlasnik Sansa: Veoma poštujem Jokića

Vlasnik Finiks Sansa Met Išbija oglasio se posle incidenta sa Nikolom Jokićem.

Košarkaši Denver Nagetsa izgubili su od Finiks Sansa 129:124, u četvrtoj utakmici polufinala Zapada, čime je sada serija izjednačena na 2:2, duel je obeležilo i košakanje Jokića sa publikom iz prvog reda.

Srpski košarkaš našao se u klinču sa vlasnikom Finiks Sansa Metom Išbijom. Centar Denvera je u toj situaciji napustio granice terena, krenuo da uzme loptu koja se u tom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trenutku našla u rukama vlasnika domaće franšize i oteo mu je.

Jokić bi mogao naknadno da bude kažnjen zbog ovog incidenta, a tim povodom oglasio se i vlasnik Sansa.

"Velika pobeda Sunsa u neverovatnoj seriji do sada! To bi trebalo da bude i jeste jedina priča. Suspendovanje bilo koga zbog sinoćnjeg incidenta ne bi bilo ispravno. Veoma poštujem Jokića i ne želim da vidim tako nešto. Uzbuđen zbog pete utakmice! Napred, Sansi", napisao je Išbija na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.