Oglasio se igrač Viljareala posle incidenta: Iznenađen sam, nisam to rekao

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 09:48

Oglasio se igrač Viljareala posle incidenta: Iznenađen sam, nisam to rekao

Fudbaler Viljareala Aleks Baena oglasio se nakon što su mediji preneli vest da ga je Federiko Valverde udario nakon meča na stadionu "Santjago Bernabeu"

Vezista Real Madrida je nakon susreta, koji je pripao "žutoj podmornici" (3:2), sačekao Baenu ispred autobusa kako bi se obračunao sa njim.

Razlog napada bile su navodne uvrede Baene, koji je upućivao Valverdeu tokom meča, kako ovog u subotu, tako i onog u januaru u Kupu kralja.

Kako se navodi, Baena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Valverdeu rekao: "Plači, jer se tvoje dete neće roditi".

"Stvarno sam srećan zbog fantastične pobede na terenu kao što je Santjago Bernabeu, ali u isto vreme sam jako tužan zbog napada koji sam pretrpeo nakon utakmice. Iznenađen sam šta se priča o meni. Potpuna je neistina da sam to rekao", napisao je Baena na društvenim mrežama.

Viljareal sarađuje sa španskom policijom, a Baena će uskoro odlučiti da li će tužiti Urugvajca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.