Određeno zadržavanje osumnjičenima za nesreću u Novom Sadu

Izvor: RTS, 30.Apr.2013, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Određeno zadržavanje osumnjičenima za nesreću u Novom Sadu

Policija odredila zadržavanje S.C. (31) iz okoline Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je počinio teško delo protiv opšte sigurnosti kada automobilom udario grupu građana. Zadržavanje određeno za još dve osobe. Povređeni u incidentu medicinski zbrinuti i nema životno ugroženih.

Novosadska policija odredila je zadržavanje S.C. (31) iz okoline Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je počinio teško delo protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << opšte sigurnosti, kada je sinoć automobilom udario grupu građana, na raskrsnici ulica Starog Vujadina i Baja Pivljanina, saopšteno je iz Policijske uprave Novi Sad.

U tom incidentu, kako se navodi u saopštenju, jedan dečak i jedan 40-ogodišnjak zadobili su teške telesne povrede, a još tri osobe su lakše povređene.

Incidentu je prethodila je tuča između osumnjičenog S.C., Novosađanina S.C. (20) i G.J. (23) iz Opštine Žabalj, sa jedne strane i G.S. (41), G.F. (19) i jednog maloletnika, sa druge strane, saopštila je Policijska uprava Novi Sad dodajući da su svi osumnjičeni počinili krivično delo nasilničko ponašanje.

Policija je, osim S.C. (31), odredila zadržavanje i S.C. (20) i G.J. (23), a protiv ostalih aktera sukoba biće podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Portparolka Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin rekla je Tanjugu da su u tu ustanovu dovezene tri osobe koje su povređenje u tom saobraćajnom udesu, te da su sve tri posle ukazane pomoći puštene kući, s tim što su dve žene lakše povređene, a muškarac je zadobio tešku telesnu povredu u vidu preloma ruke.

Portparol Dečje bolnice u Novom Sadu Dušan Vuković je rekao da je Klinici za hirurgiju Dečje bolnice operisan jedan dečak koji je zadobio tešku telesnu povredu u vidu preloma butne kosti.

"Dečak je van životne opasnosti, a zadržan je u jedinici intezivne nege Klinike za hirurgiju Dečje bolnice", rekao je Vuković Tanjugu, navodeći da dečak ima i povrede u vidu razderotina po glavi.

Nesreća se dogodila u ponedeljak uveče u romskom naselju na periferiji grada. Policijska uprava Novog Sada je saopštila da je istraga u toku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.