Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jun.2016, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obezbjeđenje Vigemarka nije učestvovalo u incidentu u Sarajevu

Nakon što su “Nezavisne novine” na svom portalu juče objavile tekst pod naslovom “Bh. masoni se tukli toljagama i kamenjem?” http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Bh-masoni-se-tukli-toljagama-i-kamenjem/375623,) oglasiila se portparol Larsa Gunera Vigemarka, šefa Delegacije EU u BiH, koja demantuje dio teksta u kojem se navodi "Ko zna kako bi se sve završilo da se nakon nekoliko minuta nije pojavilo obezbjeđenje iz susjedne vile Larsa Gunera Vigemarka, šefa Delegacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << EU u BiH, gdje je u toku bio veliki prijem za strane diplomate u BiH", kaže izvor Srne."

Nakon što su “Nezavisne novine” na svom portalu juče objavile tekst pod naslovom “Bh. masoni se tukli toljagama i kamenjem?” http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Bh-masoni-se-tukli-toljagama-i-kamenjem/375623,)  oglasiila se portparol Larsa Gunera Vigemarka, šefa Delegacije EU u BiH, koja demantuje dio teksta u kojem se navodi "Ko zna kako bi se sve završilo da se nakon nekoliko minuta nije pojavilo obezbjeđenje iz susjedne vile Larsa Gunera Vigemarka, šefa Delegacije EU u BiH, gdje je u toku bio veliki prijem za strane diplomate u BiH", kaže izvor Srne."

Naime,  ništa od navedenog  nije tačno: niti se pomenuta rezidencija nalazi na lokaciji na koju se referirte, niti je obezbjedjenje učestvovalo u bilo čemu sličnom, niti je bio u toku prijem. Cijela tvrdnja je apsolutno neosnovana i netačna. Nema nikakve veze niti sa ambasadorom Vigemarkom, niti njegovim osobljem i čista je izmišljotina, navodi se u demnatiju Delegacije EU u BiH.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.