OTKRIVENO KAKO JE DOŠLO DO BRUTALNOG NAPADA: Oglasio se manastir Podmaine u kom je Srbin izbo čoveka

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 23:44

OTKRIVENO KAKO JE DOŠLO DO BRUTALNOG NAPADA: Oglasio se manastir Podmaine u kom je Srbin izbo čoveka

Incidentu nije prethodila svađa

Uprava manastira Podmaine saopštila je večeras da su u incidentu u tom manastiru kod Budve, u kojem je jedna osoba povređena nožem, učestvovali gosti manastira, a ne i iskušenici ili članovi manastirskog bratstva.

- Odmah nakon ovog iznenadnog i nemilog događaja kojem nije prethodila nikakva svađa, Uprava manastira je obavestila nadležne u policiji i pozvala hitnu pomoć, koji su odmah došli na lice mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i profesionalno obavili svoj posao te povređenom licu ukazali pomoć - navodi se u saopštenju.

Manastirsko bratstvo, kako se dodaje, žali zbog ovog incidenta kojim je narušen manastirski mir i zloupotrebljeno gostoprimstvo.

Ranije danas Uprava policije Crne Gore saopštila je da je državljanin Srbije  (28) uhapšen zbog sumnje da je ranio nožem jednu osobu u manastiru Podmaine kod Budve.

Kako je navedeno, muškarac je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. 

Podgoričke Vijesti objavile su, pozivajući se na nezvanične informacije iz policije, da je došlo do sukoba dva iskušenika, gosta manastira, stranih državljana, a da je jedan od njih je oštećenom naneo povredu oštrim predmetom.

Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.