OŠTRO SAOPŠTENJE FENERA: Madar nakon incidenta ima PROBLEMA SA VIDOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 20:16

OŠTRO SAOPŠTENJE FENERA: Madar nakon incidenta ima PROBLEMA SA VIDOM!

Bahatost navijača Bešiktaša...

Juče je glavni utisak sa istanbulskog derbija između Bešiktaša i Fenderbahčea bio težak incident koji je izazvao deo navijača Bešiktaša, a najdeblji kraj izvukao je Jam Madar.

Jedan od njih je verovatno novčićem sa tribina pogodio plejmejkera Fenerbahčea Jama Madara iznad oka i naneo mu posekotinu.

Posle ukazane pomoći izraelski plej je nastavio meč, ali sada ima problem sa vidom, saopštio je Fenerbahče.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- U prvom poluvremenu meča u dvorani 'Sinan Erdem' u subotu, jedan od mnogih predmeta bačenih sa tribina pogodio je našeg košarkaša Jama Madara u glavu. Naš igrač, koji je u ovom delu meča morao da ode u svlačionicu, nastavio je da igra drugo poluvreme posle intervencije lekara i njegove silne želje da se vrati na utakmicu.

Posle meča, naš košarkaš se žalio na delimičan gubitak vida. Stanje Madara biće jasno posle dodatnih pregleda. Madaru želimo da brzo ozdravi i nadamo se da će se što pre oporaviti - navodi se u saopštenju Fenerbahčea.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.