OŠTRA kazna za Verštapena

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"OŠTRA" kazna za Verštapena

Vozač Red Bula sankcionisan za incident.

Vozač Red Bula Maks Verštapen, zbog verbalnog duela i umalo tuče sa kolegom iz Fors Indije Estebenom Okonom posle trke za Veliku nagradu Brazila i incidenta koji se dogodio, moraće da odradi dva dana dobrotvornog rada za FIA.

Holanđanin je bio besan posle incidenta koji se dogodio u 44. krugu, i to, u momentu kada je vodio, a Esteban Okon, koji je zaostajao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čitav krug, nije hteo da ga propusti. Došlo je do udesa, a onda i verbalnog duela i umalo tuče posle trke.

- Verštapen je dužan da odradi dva dana dobrotvornog rada za FIA u narednih šest meseci. Posle razgovora sa vozačima i gledanja snimaka donesena je odluka o izrečenoj kazni. Osim toga, obojici vozača su izrečene opomene. Shvatamo Maksovu uzrujanost i imamo simpatije prema njegovoj strasti za takmičenjem, ali ponašanje posle utrke nije bilo primereno. Ostali vozači iz toga treba da izvuku pouku jer slične situacije u budućnosti nećemo tolerisati - stoji u saopštenju FIA.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.