OSMAK DONEO PIŠTOLJ U ŠKOLU U ČAČKU: Pretio deci, reagovao dežurni policajac, a onda je usledio totalni obrt

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2023, 22:54

OSMAK DONEO PIŠTOLJ U ŠKOLU U ČAČKU: Pretio deci, reagovao dežurni policajac, a onda je usledio totalni obrt

Ispostavilo se da je u pitanju replika.

U Osnovnoj školi u čačanskom selu Preljina došlo je do incidenta kada je jedan od učenika 8. razreda došao u školu sa replikom pištolja i pretio deci, imitirajući pucanje.

- Taj jedan dečak već godinama unazad, maltretira druge đake. Deca ga se u većini slučajeva boje i ne smeju niti da ga prijave, niti da svedoče. Sankcionisan je smanjenom ocenom iz vladanja, ali to nije i niti će uticati na njega. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zabrinuta sam za svoje dete i sa strahom ga svaki dan šaljem u školu, kaže za agencije zabrinuta majka.

Nakon što se ovaj incident dogodio odmah je reagovao dežurni policajac i dečaku oduzeo repliku pištolja, a potom je u školu došla i patrola policije.

Povodom ovog slučaja novinari su kontaktirali direktora škole, Radojla Čolovića, koji nije želeo da daje izjave za medije.

- Ne dajemo izjave o takvim stvarima. To je unutrašnji postupak škole, vi nemate ništa sa tim. Sve najbolje, kratko je rekao Čolović.

Inače, ovaj incident se dogodio u petak, isti dan kad je devojčica u OŠ "Tanasko Rajić" u naselju Ljubić takođe u Čačku, unela nož.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenik napravio opštu paniku u osnovnoj školi u Čačku: Evo šta se zaista dogodilo VIDEO

Izvor: B92, 03.Okt.2023, 10:00

U jednoj čačanskoj školi odigrala se drama kada je učenik, prema navodima, replikom pištolja pretio deci imitirajući pucanje.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.