OPŠTA TUČA U AVIONU: Tek kada je nasilnik primetio da ga snimaju, NASTAO JE TOTALNI HAOS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 19:18

OPŠTA TUČA U AVIONU: Tek kada je nasilnik primetio da ga snimaju, NASTAO JE TOTALNI HAOS (VIDEO)

Na kraju su morali da ga vežu.

Tuča putnika u avionu na letu od Perta ka Manili šokirala je sve putnike, a potom i javnost kada je priča i snimak sukoba završio u medijima, pišu mediji.

Incident se dogodio u petak na letu "Skut Erlajnsa" i sve se završilo tako što je muškarca iz Australije privela policija.

Na snimku koji je objavljen, jedan putnik zlostavlja druge i ignoriše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opomene posade. Potom je nasilnik primetio čoveka koji ga je snimao i napao ga je, tu je eskalirao haos koji je navodno potrajao satima.

Putnici su u nekom trenutku uspeli da ga savladaju i da ga vežu! Avion je sletao i putnici sa stjuardesama su sačekali policiju koja ga je uhapsila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.