OKS osudio napad na Mirosavljeva

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Apr.2012, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKS osudio napad na Mirosavljeva

Olimpijski komitet Srbije (OKS) osudio je incident u kojem je u sredu u Novom Sadu fizički napadnut reprezentativac u streljaštvu Nemanja Mirosavljev.

– Svaka vrsta nasilja, samim tim i ovo što se dogodilo Nemanji Mirosavljevu, je za najoštriju osudu. Brojnim aktivnostima koje OKS sprovodi, trudimo se da promovišemo upravo suprotne vrednosti, poput tolerancije, prijateljstva, uzajamnog poštovanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Nažalost, u društvu u kome živimo, ovakvi incidenti nisu retkost - navodi se u saopštenju OKS.
Mirosavljev je napadnut dok je u dvorištu zgrade u kojoj stanuje snimao ćerku kako vozi bicikl.
– Verujemo da svi zajedno moramo da radimo na tome, kako bismo došli do situacije u kojoj će ovakva vrsta ponašanja biti najoštrije osuđena i prepoznata kao apsolutno neprihvatljiva. Iskreno se nadamo da Nemanjine povrede neće ozbiljnije uticati na tok njegovih priprema, da će se brzo oporaviti i spreman dočekati Olimpijske igre u Londonu - dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.