OKONČANA POTRAGA ZA MONSTRUMOM: Hteo da siluje studentkinju pa je bacio sa vidikovca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 22:23

OKONČANA POTRAGA ZA MONSTRUMOM: Hteo da siluje studentkinju pa je bacio sa vidikovca (VIDEO)

Uhapšen počinilac jezivih zločina kod čuvenog dvorca u Nemačkoj.

Američki turista (31) iz Mičigena uhapšen je i osuđen za pokušaj silovanja i ubistvo studentkinje koju je bacio sa vidikovca u blizini takozvanog zamka "Pepeljuge" u Nemačkoj.

Napasnik Troj Boling je na svom telefonu i laptopu imao dečju pornografiju koja mu je pronađena nakon hapšenja.

On je uhapšen zbog ubistva 21-godišnje Eve Liu, a tereti se još i za pokušaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubistva njene drugarice 22-godišnje Kelsi Čang.

Incident se dogodio u junu, ali nemačka policija nije odmah htela da ga identifikuje, međutim, nepoznati izvori su otkrili da je u pitanju Amerikanac Boling, pišu mediji.

Kako se navodi, Boling nikada nije sreo te dve žene pre nego što je naleteo na njih na pešačkoj stazi kod zamka. Onda ih je odveo do vidikovca gde je pokušao da siluje Liu, a kada je prijateljica Kelsi pokušala da joj pomogne i odbrani je, gurnuo je devojku sa litice u provaliju.

Nojšvanštajn je nemački zamak na jugozapadu Bavarske blizu Fisena, koji je sagradio bavarski kralj Ludvig II 1869. godine. Jedan je od najpoznatijih zamaka i romantičnih prizora na svetu i omiljeno turističko odredište.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.