Izvor: Blic, 27.Apr.2023, 16:35

OKONČANA ISTRAGA SMRTI MAČKE UZ NIŠU Nema dokaza da je starica bacila životinju sa zgrade, ali evo zašto se istraga ipak nastavlja u Beogradu

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu utvrdilo je da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv starije Nišlijke koja je bila osumnjičena da je sa petog sprata zgrade, bacila mačku koja je pronađena mrtva na pločniku šetališta, saznaje “Blic”. Međutim, kako saznajemo u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, nastaviće se istraga o pretnjama koje je starica dobijala preko društvenih mreža nakon ovog nemilog događaja. Incident se, kako je “Blic” pisao, dogodio 28. marta ove godine u Obrenovićevoj ulici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.