OGLASIO SE MUP: Uhapšen čovek koji je na Zlataru ubio psa ispred deteta

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 16:03

OGLASIO SE MUP: Uhapšen čovek koji je na Zlataru ubio psa ispred deteta

Protiv počinioca biće podneta krivična prijava.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju identifikovali su i pronašli sedamdesetšestogodišnjeg muškarca iz Nove Varoši koji se sumnjiči da je 29. februara u ovom gradu usmrtio jednog psa.

Na planini Zlatar, došlo je do incidenta, kada je muška osoba čiji identitet je poznat, iz puške upucala psa koji se nalazio u blizini devojčice koja je šetala svog ljubimca. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Sve se desilo pred očima mog deteta koje je u tom trenutku šetalo našeg psa. Kćerku ne mogu da smirim od šoka jer je mislila da će i na njih na puca. Ako je nekom nestao pas na Zlataru da zna šta mu se desilo - rekao je za jedan od očevidaca.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Prijepolju, protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

- Prvo je poricao svoje nedelo, ali kada mu je zaprećeno parafinskom rukavicom priznao je i pokazao telo psa. Čovek je pucao u pravcu slučajnih prolaznika, u ovom slučaju mog deteta, ali je mogao biti i bilo ko drugi i to je ono što je najstrašnije - zaključuje očevidac.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/Autor: N. S.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.