ODLEPIO: Muškarac grizao poreznike i policajce u Varaždinu (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 31.Avg.2014, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLEPIO: Muškarac grizao poreznike i policajce u Varaždinu (VIDEO)

Nepoznati muškarac koji u Varaždinu prodaje hranu i piće tokom najveće turističke manifestacije “Špancirfest”, u petak uveče, pred više hiljada ljudi, napao je najpre zaposlene iz Poreske uprave, a zatim i policajce. Savladan je tek kada je u pomoć priskočio jedan prolaznik.

Kako je saopštila varaždinska policija, do incidenta je došlo u prostoriji policijske stanice kada su radnici Poreske uprave >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << prijavili da ih je neposredno pre toga, na štandu za prodaju peciva, vređao i napao nepoznati muškarac.
Dvojica policajaca su odmah istrčala na mesto događaja. Tamo su zatekli muškarca koji ih je pitao da li njega traže. Pošto mu je jedan pripadnik reda i mira tražio ličnu kartu, on je to odbio, a zatim je počeo da viče, nazivajući ih raznim pogrdnim imenima.
Policajci su ga upozorili da krene s njima u policiju. Tada je prestao da viče i zamolio ih je da mu dozvole da stavi kolica za prevoz tereta u svoj kombi. Ali nije dugo bio smiren. Pošto su prošli nekoliko metara, pokušao je glavom da udari jednog od policajaca, pa je njegov kolega morao da interveniše. Međutim, u gužvi sva trojica su pala na zemlju.
Kako je saopštila policija, vlasnik štanda je počeo da guši jednog od policajaca, a potom ga udario kolenom u međunožje. Sve vreme je pružao otpor, nekontrolisano mahao rukama i grizao, pa je jedan policajac bio primoran da ga isprska po licu sprejom sa nadražujućom supstancom.

Izvor: jutarnji.hr
The post ODLEPIO: Muškarac grizao poreznike i policajce u Varaždinu (VIDEO) appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.