Izvor: B92, 05.Sep.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nožem ranio školskog druga

Nikšić -- Učenik drugog razreda Ekonomsko-ugostiteljske škole u Nikšiću V.Đ. ranio je nožem druga D.L. (17) u skolskom dvorištu.

D.L. kome je od uboda noža oštećeno debelo crevo i plućna maramica, operisan je i oporavlja se na odeljenju Intezivne nege u nikšićkoj bolnici. Kako je rečeno agenciji Beta u nikšićkoj policiji, D.L. je ranjen za vreme velikog odmora, a incidentu je prethodila kraća prepirka, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon koje je V.Đ. nožem "skakavcem" nasrnuo na druga, a potom pobegao.

Ranjenog učenika je u bolnicu povezao pomoćnik direktora škole Mladen Perović koji je naišao nakon incidenta.

V.Đ. je, kako saznaje agencija Beta, prošle godine zbog nediscipline bio isključen iz škole, a ove godine je nastavio školovanje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.