Izvor: Luftika.rs, 03.Feb.2021, 16:13

Novopazarski aktivista brutalno pretučen, sigurnosne kamere zabeležile incident

Irfan Ugljanin, sedeo je u kafiću u centru Novog Pazara sa prijateljem kada su trojica mladića ušla i brutalno ih pretukla. On je u ovom gradu poznat kao aktivista koji putem društvenih mreža optužuje lokalnu vlast i pojedine biznismene za raznorazne mahinacije, pronevere i zloupotrebe službenih položaja.
Snimak koji je uznemirio javnost zabeležen je sigurnosnom kamerom. Nakon što su isprebijali goste kafića, napadači su napustili objekat, prenose Novosti.
pic.twitter >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << .com/tEiC9JC7wm
— Pluton (@Pluton45873221) February 3, 2021

Irfan Ugljanin za svoje povrede optužuje nekadašnjeg ministra Rasima Ljajića i gradonačelnika ovog grada Meha Mahmutovića, jer smatra da su ova trojica mladića u bliskoj vezi sa njima.
– Došla su tri poznata lica u lokal gde sam sedeo sa prijateljem i isprebijali nas na mučki način. Niko ništa nije progovarao, oni su samo ušli i isprebijali nas. Oni su to učinili po nalogu Rasima Ljajića i Meha Mahmutovića, to već ceo grad zna. Došlo je do tačke usijanja, ovo mora da se završi. Ovaj grad nije njihov, već svih građana – kaže Irfan Ugljanin, za Sana press.
On je pozvao Aleksandra Vučića da reaguje i „da više sa ovakvim ljudima nema nikakve kontakte“.

Kako je NP Fruška gora angažovao armiju botova sa lažnim profilima da diskredituje jednu aktivistkinju

Pogledaj vesti o: Incident,   Twiter

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.