Novinarka koja šutira opet vinovnik incidenta

Izvor: B92, 23.Nov.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinarka koja šutira opet vinovnik incidenta

Budimpešta -- Mađarski parlament zabranio je pristup novinarki poznatoj po šutiranju migranata na granici sa Srbijom pošto je tokom intervjua uvredila poslanika.

Šef službe za medije parlamenta Zoltan Silađi rekao je da će zabrana pristupa Petri Laslo biti na snazi do kraja jesenjeg zasedanja, koje se završava sredinom decembra.

Ona radi za provladin internet-sajt, a na snimku od ponedeljka se svađa sa Đerđom Silađijem iz ekstremno desničarske partije Jobik.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Silađi je rekao da ne želi da razgovara sa novinarima sajta "Pestisracok.hu" jer ih smatra vladinim "propagandistima".

Petra Laslo je u januaru osuđena na uslovnu kaznu od tri godine zbog nedoličnog ponašanja, nakon što je 2015. snimljena kako šutira i pokušava da saplete migrante na granici sa Srbijom.

U vreme tog incidenta, novinarka je radila za televiziju blisku Jobiku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mađarski parlament zabranio pristup novinarki poznatoj po šutiranju migranata

Izvor: Radio 021, 23.Nov.2017

Mađarski parlament zabranio je pristup novinarki poznatoj po šutiranju migranata na granici sa Srbijom, pošto je "tokom intervjua uvredila poslanika"...Ona se posvađala sa poslanikom ekstremno desničarske partije Jobik...Šef službe za medije parlamenta Zoltan Silađi rekao je da će zabrana pristupa...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.