Novi incident na Peščenici, Kajtazi poziva Orepića da sredi situaciju

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Apr.2016, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi incident na Peščenici, Kajtazi poziva Orepića da sredi situaciju

ZAGREB - Na 4. odvojku Kozari boka u zagrebačkom naselju Peščenici, u prvim satima četvrtka u požaru je izgorjela kuća, a jedna je osoba nakon pružene liječničke pomoći puštena kući, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Za N1 su potvrdili da je jedna osoba ozlijeđena te je odvezena u bolnicu. Nisu mogli potvrditi radi li se o eksploziji i je li požar podmetnut jer je očevid u tijeku.

Vatrogasci su intervenirali, ali je drvena kuća u potpunosti izgorjela. >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Prve neslužbene informacije govorile su o molotovljevu koktelu. Više informacija znat će se nakon očevida, kada će se policija obratiti javnosti.

Manjinski zastupnik Veljko Kajtazi također je stigao na mjesto nesreće. Ministra unutarnjih poslova Vlahu Orepića poziva "da sredi situaciju koja je već drugi put pogodila romsku zajednicu."

Inače, nesreća se dogodila blizu romskoga dječjeg vrtića, u čije je dvorište u ponedjeljak bačena bomba.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.