Novi Zeland, preminuo državljanin Srbije koga je udario tinejdžer

Izvor: RTS, 04.Maj.2018, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Zeland, preminuo državljanin Srbije koga je udario tinejdžer

Goran Milosavljević preminuo je od zadobijenih povreda u glavu koje mu je naneo 17-godišnji tinejdžer u prodavnici "Kantdaun" na Novom Zelandu.
Milosavljević je u toj državi radio kao obezbeđenje osam meseci, a incident se dogodio u gradu Papakura pred brojnim kupcima, a sve su zabeležile sigurnosne kamere.

Tinejdžer je u četvrtak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << udario u glavu državljanina Srbije nakon što mu je Goran prišao jer mu se činilo da se mladić sumnjivo ponaša.
Dan kasnije Goran je preminuo u bolnici, saopštila je policija.
Osumnjičeni maloletnik je u pritvoru, a pred sudijom bi trebalo da se pojavi 23. maja.
Inspektor Dejv Glosop rekao je da policija istražuje slučaj, kao i da je upućena pomoć porodici žrtve, koja nije na Novom Zelandu.
"Duboko smo ožalošćeni zbog tragične smrti i gubitka jednog od našeg radnika. Nijedan Novozelanđanin ne bi trebalo da doživi da ode na posao i ne vrati se kući. Trenutno smo fokusirani da koliko možemo pomognemo porodici žrtve", rekao je izvršni direktor firme Dejv Čembrs.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otišao na Novi Zeland da radi, ubio ga klinac

Izvor: Mondo, 04.Maj.2018

Srpski državljanin Goran Milosavljević preminuo je od udarca u glavu koji mu je na Novom Zelandu naneo tinejdžer ispred supermarketa, u kome je nesrećna žrtva radila kao obezbeđenje...Foto: MONDO/Samir Cacan Ilustracija..Milosavljević je u toj prodavnici radio kao obezbeđenje osam meseci...Povrede...

Nastavak na Mondo...

Preminuo državljanin Srbije kojeg je udario tinejdžer na Novom Zelandu

Izvor: Radio 021, 04.Maj.2018

Državljanin Srbije Goran Milosavljević preminuo je od zadobijenih povreda u glavu koje mu je naneo tinejdžer u prodavnici "Kantdaun" na Novom Zelandu, piše Blic...Milosavljević je u toj državi radio kao obezbeđenje osam meseci, a povrede opasne po život, kada ga je udario u glavu, naneo mu je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.