Noćas je gorelo u regionu, Škoti napadnuti bakljama u Mostaru (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2017, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćas je gorelo u regionu, Škoti napadnuti bakljama u Mostaru (video)

U Mariboru, ali i Mostaru noćas su izbili incidenti.

Tokom prvog poluvremena na stadionu "Ljudski vrt" u Mariboru čuli su se povici ''ubij ustaše'' sa dela tribine gde su bile smeštene najvatrenije pristalice slovenačkog kluba upućenim fudbalerima iz Mostara, kluba koji je inače hrvatske populacije.

Međutim, to nije bilo sve od skandala u regionu, pošto su u Mostartu pristalice Širokog Brijega bakljama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napali navijače Aberdina uoči utakmice u kvalifikacijama za LE.

Pored toga, Škote su domaći i fizički napali, a policija je otkrila da su u napadu učestvovali i napadači Zrinskog.

Utakmica između Širokog Brijega i Aberdina igra se večeras od 20.45 časova na stadionu Pecara, koji je oko 20 kilometara udaljen od Mostara.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.