Niš: Tuča sa mužem, pa na policajca

Izvor: B92, 13.Avg.2013, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Tuča sa mužem, pa na policajca

Niš -- Estonka Laovali K.L.(37) potukla se sa mužem na naplatnoj rampi kod Doljevca, a zatim je napala i policajca koji je intervenisao zbog narušavanja javnog reda.

Incident se dogodio na naplatnoj rampi juče po podne, policija je Estonku privela i odredila joj meru zadržavanja do 48 sati, navode iz Policijske uprave.

Estonka Laovali se sumnjiči da je izvršila krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i biće privedena istražnom sudiji radi saslušanja, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potukla se sa mužem, pa napala policajca

Izvor: Akter, 13.Avg.2013

stonka Laovali K.L.(37) potukla se sa mužem na naplatnoj rampi kod Doljevca, a zatim je napala i policajca koji je intervenisao zbog narušavanja javnog reda i mira

Nastavak na Akter...

Estonka se potukla se sa mužem, pa napala policajca

Izvor: Press, 13.Avg.2013

Estonka Laovali K.L.(37) potukla se sa mužem na naplatnoj rampi kod Doljevca, a zatim je napala i policajca koji je intervenisao zbog narušavanja javnog reda i mira, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.