Niš: Ranio sestru nožem u stomak

Izvor: OkRadio.rs, 11.Okt.2016, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Ranio sestru nožem u stomak

Niš -- Devojka od 26 godina operisana je u Kliničkom centru u Nišu zbog ubodne rane koju joj je zadao njen 20-godišnji brat. U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su da su u ponedeljak oko 21.20 obavešteni da je devojka zadobila povredu oštrim predmetom zbog koje je vozilom Hitne pomoći prebačena u niški Klinički centar.   "Osumnjičeni ovo delo je uhapšen. Incident se dogodio u Kumanovskoj ulici", saopštili su u policiji. Devojka je ranjena u stomak, a za sada nisu poznate okolnosti tog događaja.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Brat je ljuštio jabuku, a onda ga je sestra napala i dobila nož u stomak

Izvor: Telegraf.rs, 11.Okt.2016

Dvadesetogodišnji Nišlija Đ. K. uhapšen je zbog nasilja u porodici jer je u ponedeljak u svojoj porodičnoj kući u Kumanovskoj ulici u Nišu ubo nožem svoju sestru E. K. (26)...Međutim, kako saznajemo mladić se branio od sestre koja je nasrnula na njega kivna što je otišao na rođendan na koji...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.