Niš: Dva ubistva u dva odvojena incidenta

Izvor: Studio B, 12.Nov.2012, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Dva ubistva u dva odvojena incidenta

Dve osobe su ubijene, a dve su zadobile teže i lakše povrede u dva odvojena incidenta u Nišu i selu Vrtištu, saopštila je danas Policijska uprava u Nišu.

U pucnjavi u blizini Medicinskog fakulteta u Nišu na Bulevaru Zorana Đinđića, sinoć u 20:45, od zadobijenih povreda preminuo je Marko C.(29) iz Niša dok je lakše povrede zadobio Vladimir S. (29).

Pucnjavi je prethodila svađa, a izvršilac je zatim ispalio više hitaca iz vatrenog oružja, naveli >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << su u policiji.

Policija intenzivno traga za počiniocem, napominju iz Policijske uprave.

Direktor Urgentnog centra pri Kliničkom centru u Nišu dr Miodrag Lazić rekao je Tanjugu da je Marko primljen sa teškim povredama grudnog koša u predelu srca bez vitalnih životnih parametara.

Pokušana je renimacija, ali je mladić podlegao usled teških povreda, kazao je Lazić.

On je napomenuo da je Vladimir zadobio povredu ruke i da je posle ukazane pomoći otpušten na kućno lečenje.

Policija je uhapsila M.V.(23) zbog sumnje da je sinoć oko 20:30 u selu Vrtište, u svom porodičnom dvorištu posle svađe ispalio dva hica iz lovačke puške u S.M. (21) koji je preminuo od zadobijenih rana, saopšteno je iz niške Policijske uprave.

U toj pucnjavi teško je povređen V.M. (44) iz Vrtišta.

Osumnjičeni M.V. uz krivičnu prijavu zbog teškog ubistva biće priveden istražnom sudiji Višeg suda u Nišu, napominju iz policije.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadači iz ćevabdžinice „Carica“ još uvek nedostupni policiji

Izvor: juGmedia, 12.Nov.2012

NIŠ – Policija još uvek traga za dvojicom napadača, od kojih je jedan hicima iz vatrenog oružja sinoć ubio Marka Cvetkovića (29) iz Niša i ranio Vladimira Stanojevića (29), takođe iz Niša...Istražni organi uveliko rade na rasvetljavanju ubistva u ćevabdžinici „Carica“, na raskrsnici...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.