Nikolić imao incident na autoputu

Izvor: Blic, 05.Nov.2012, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić imao incident na autoputu

Kabinet predsednika Srbije Tomislava Nikolića potvrdio je sinoć da se u petak na autoputu dogodio incident i saopštio da je Nikolić izrazio uverenje da će svi aspekti tog događaja biti ispitani.

"Predsednik Nikolić je izrazio svoje puno poverenje u pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, koji se brinu o njegovoj ličnoj bezbednosti", dodaje se u saopštenju iz Nikolićevog kabineta, bez navođenja bilo kakvih detalja o incidentu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Predsednik je takođe izrazio uverenje da će svi aspekti incidenta biti ispitani do kraja, navedeno je u saopštenju.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, u pitanju je službeno policijsko vozilo koje se zaista neuobičajeno približilo koloni vozila pod pratnjom u kojoj je bio predsednik Nikolić.

Ovaj incident događa se u vreme zaoštravanja afere oko prisluškivanja. Potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić rekao je danas da je "nekome bio bitan uvid u kretanje njega i predsednika Srbije", a ne listing poziva.

Izvor "Blica" izjavio je danas da direktor policije Milorad Veljović traži da se pokaže nalog da bi se utvrdilo ko ga je potpisao i koja je jedinica unutar Uprave kriminalističke policije tražila listing Vučićevog telefona.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Puno poverenje u MUP

Izvor: Press, 05.Nov.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, povodom incidenta koji se odigrao u subotu ujutru na autoputu, istakao je da ima puno poverenje u pripadnike ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, koji se brinu o njegovoj ličnoj bezbednosti,saopštila je večeras Pres služba predsednika Republike...Predsednik...

Nastavak na Press...

Kabinet Nikolića: Incidenta bilo, čeka se istraga

Izvor: Vesti-online.com, 05.Nov.2012

Kabinet predsednika Srbije Tomislava Nikolića potvrdio je u nedelju uveče da se u petak ujutru na autoputu dogodio incident i saopštio da je Nikolić izrazio uverenje da će svi aspekti tog događaja biti ispitani. ..Kolonu vozila koja je pratila predsednika Srbije Tomislava Nikolića (u sredini)...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.