Neviđeni haos! Zorica vređala Jelenu Golubović, pokušala da joj slomi prst, umešali se svi, ispolivali je, a onda je uletelo obezbeđenje! (VIDEO)

Izvor: Press, 30.Okt.2017, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neviđeni haos! Zorica vređala Jelenu Golubović, pokušala da joj slomi prst, umešali se svi, ispolivali je, a onda je uletelo obezbeđenje! (VIDEO)

Dan u "Zadruzi" nastavljen je sa novim incidentima, a ovaj put su svi bili protiv Jelene Golubović.
Foto: Printscreen
Nakon što je Matora skočila na nju u spavaćoj sobi, Jelena Golubović ponovo se našla u centru incidenta, u kojem su ovaj put učestvovale Zorica Marković i Aleks. 
- Meni je moja majka anđeo - govorila je Jelena Zorici Marković koja je sedela do nje, a jedna drugoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su se smeškajući se unosile u facu.
- Smrdulja, ku*vetina matora kao i ti - odgovorila joj je Zorica takođe sa osmehom.
- A kad si ti počela da se je*eš za pare? Jesu ti sinovi žigolo? Kre*u babe za pare - nastavljala je Jelena, ne dozvoljavajući da joj vređa majku.
- Moji sinovi su fakultete završili. Razbiću ti glavu. Videćeš. Ali ja neću kad ti hoćeš... - nije odustajala Zorica, iako je bila smirena.
atim se Jelena popela na sto, pa joj je Zorica rekla: "Pašćeš, devojko od pedeset godina"...a onda su jedna drugu "častile" srednjim prstom.
Ubrzo se umešala i Aleks pa zalila Jelenu vodom, i to nekoliko puta, a onda je došlo obezbeđenje.

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.