Nesvakidašnji incident u Podgorici: Sleteo automobilom u reku, olupina pluta na površini FOTO

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 17:46

Nesvakidašnji incident u Podgorici: Sleteo automobilom u reku, olupina pluta na površini FOTO

Podgorica -- Nesvakidašnji incident dogodio se u Podgorici kada je mladić izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u korito reke Morače, u provaliju duboku preko 20 metara.

"Mladić je najverovatnije zaspao za volanom i sleteo u vodu. Na svu sreću on se brzo osvestio i uspeo nekako prvo da izadje iz vozila, da ispliva i da se strmim stenama popne do magistrale", kaže za RINU izvor upućen u ovaj slučaj. On dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je mladić uspeo da stigne do prve pumpe koja se nalazila u blizini, a radnici su mu ukazali prvu pomoć.

"Mladić je posle prebačen u bolnicu, gde je operisan i uspešno se oporavlja", dodaje izvor.

Njegov automobil još uvek se nalazi u koritu reke Morače. Podgoričani koji žive u naselju Donja Gorica slažu se da je mladića sami Bog spasao.

"Ovaj dan kad se izvukao iz Morače treba da slavi kao drugi rođendan. Neverovatno je šta je preživeo i kako je uspeo da se spase. I on je pravi heroj, zaista, svaka mu čast. Želimo mu brz oporavak", kažu meštani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"HEROJ, SVAKA MU ČAST" Mladić zaspao za volanom, pa sleteo u Moraču s 20 METARA VISINE: Spasao se na neverovatan način (FOTO)

Izvor: Blic, 20.Feb.2024

Nesvakidašnji saobraćajni incident dogodio se u Podgorici kada je mladić, koji se nalazio za volanom putničkog automobila, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u korito reke Morače, u provaliju duboku preko 20 metara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.