Nesreća na auto-putu Miloš Veliki: Blokirane sve tri trake VIDEO

Izvor: B92, 07.Apr.2023, 21:45

Nesreća na auto-putu "Miloš Veliki": Blokirane sve tri trake VIDEO

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas oko 16 sati na auto-putu Miloš Veliki kod Obrenovca, kada se kamion pun šljunka prevrnuo.

Na slici objavljenoj na Instagramu na stranici 192, prevrnuti kamion je preprečio put, te je blokirao sve tri trake u smeru ka Beogradu.

Detalji ovog incidenta za sada nisu poznati, kao ni da li ima povređenih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident,   Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Je li i to napad na 'nezavisne'? Mučki napad kad stavite ogledalo da se pogledaju"

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 11:06

Premijerka Srbije, Ana Brnabić, oglasila se na društvenim mrežama povodom nove objave N1..."Kad ovo retvitujem, je li i to napad na "nezavisne" (kao što sam ih napala njihovim naslovnim stranama na kojima je @avucic)? Dakle, OK je da kažu da je RTS bio legitimna meta za NATO, i da se raduju zatvoru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.