Nemeš: Samo o ubicama se piše tako loše kao o meni!

Izvor: Svet, 24.Okt.2011, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemeš: Samo o ubicama se piše tako loše kao o meni!

naslov: 
Nemeš: Samo o ubicama se piše tako loše kao o meni!



excerpt: 
Nikola Nemešević progovorio o svojoj velikoj ljubavi i incidentu koji se desio kada je automobilom uđao u redakciju novina "Puls"...


izvor: 
RTL


tekst clanka: 
Prvi put otkako je priznao da je obnovio vezu sa Marijanom Čvrljak, Nikola Nemešević Nemeš dao je intervju u kojem je progovorio o svojoj velikoj ljubavi i incidentu koji se desio kada je automobilom uđao u redakciju novina "Puls".
"Ne sećam se da je iko u poslednje vreme dobio toliko negativnog publiciteta kao ja, a da nije nekoga ubio ili pokrao", rekao je Nemeš za RTL, a potom je priznao da se u redakciju Pulsa "zabio" jer su se novinari uhvatili strogo zabranjene teme: odnosa njegove majke s Marijanom Čvrljak.
"Ja nisam hteo ništa da im kažem, pa su oni napravili celu priču s mojim izmišljenim izjavama", požalio se bivši stanar kuće Velikog Brata.
Srećan je što ima podršku mnogih ljudi, pa često čita forume na kojima ga brane, a ljudi ga u prolazi potapšu po ramenu. Njegova devojka je, kako kaže, u Beogradu dobrodošla, a često im na ulici, dok šetaju, prilaze prolaznici i traže autograme. "Siguran sam da je Marijana moja najveća ljubav", tvrdi Nemeš, koji bi voleo da dođe u Hrvatsku, ali još nije uhvatio dva slobodna dana. "Zbog snimanja i drugih obveza ne mogu da mrdnem nigde dalje od sat vremena vožnje", govori Nikola.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.