Nemački vicekancelar pokazao srednji prst neonacistima

Izvor: Press, 17.Avg.2016, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački vicekancelar pokazao srednji prst neonacistima

Nemački vicekancelar Zigmar Gabrijel pokazao je grupi neonacista u centralnom nemačkom gradu Salcgiteru nepristojni gest rukom, koji je u javnosti uglavnom pozdravljen, ali je bilo i kritika.
Foto twitter@ćrisuport_port 
Incident se dogodio u petak, ali je video snimak na kojem se vidi kako Gabrijel pokazuje srednji prst objavljen sinoć, prenela je agencija AP.
Na snimku je prikazano >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kako desetak desničara drži plakate na kojima optužuju nemačku kancelarku Angelu Merkel da je "izdajica svoje rase" i hvale Gabrijelovog pokojnog oca, nacistu.
Gabrijel, šef SPD-a, stranke levog centra, prvo se nasmejao demonstrantima, a onda im je pokazao srednji prst i okrenuo se.
Dok su na društvenim medijima neki osudili njegovu gestu, mnogi su je pohvalili, a jedan korisnik "Fejsbuka" je komentarisao: "Voleo bih da mogu ovo da lajkujem mnogo više puta."
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemački vicekancelar pokazao srednji prst neonacistima

Izvor: Blic, 17.Avg.2016

Nemački vicekancelar Zigmar Gabrijel pokazao je grupi neonacista u centralnom nemačkom gradu Salcgiteru nepristojni gest rukom, koji je u javnosti uglavnom pozdravljen, ali je bilo i kritika...Incident se dogodio u petak, ali je video snimak na kojem se vidi kako Gabrijel pokazuje srednji prst objavljen...

Nastavak na Blic...

(VIDEO) OVOME SE NISU NADALI: Nemački vicekancelar pokazao srednji prst grupi neonacista

Izvor: Kurir, 17.Avg.2016

...Incident se dogodio u petak, ali je video-snimak na kojem se vidi kako Gabrijel pokazuje srednji prst objavljen sinoć, prenela je agencija AP..Na snimku je prikazano kako desetak desničara drži plakate na kojima optužuju nemačku kancelarku Angelu Merkel da je "izdajica svoje rase" i hvale Gabrijelovog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.