Nemačka: dve nesreće na aeromitingu u blizini Štutgarta

Izvor: Vostok.rs, 10.Sep.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka: dve nesreće na aeromitingu u blizini Štutgarta

10.09.2012. -

U nedelju, 9. septembra, u nesreći na aeromitinzima kod Štutgarta, poginule su tri osobe. Nekoliko ljudi je ozbiljno povređeno, saopštava list Stern. Do incidenata je došlo tokom proslave u gradovima Mecingen i Baknang.

Na aerodromu u Mecingenu, nesreća se dogodila tokom poletanja helikoptera. On je pao na bok, usled kvara na repu. Olupina je ubila 38-godišnjeg posetioca mitinga. Pilot helikoptera i nekoliko osoba su ranjeni.

Oko 45 minuta nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << prvog incidenta, dogodila se nesreća na aeromitingu u Baknangu. Laki avion sa četiri osobe, prilikom kruženja, pao je sa visine od 30 metara i zapalio se. U nesreći je poginuo 67-godišnji pilot i 15-godišnja putnica. Dva ostala putnika su primljena u bolnicu sa ozbiljnim povredama.

Uzroci oba incidenta se istražuju.

Izvor: Golos Rossii, © Kollaž: «Golos Rossii»    
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.