Navijači KPR-a pogodili Ivanovića upaljačem u glavu

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Apr.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači KPR-a pogodili Ivanovića upaljačem u glavu

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović pogođen je tvrdim predmetom u glavu na utakmici protiv Kvins Park Rendžersa u Premijer ligi.

Kapiten reprezentacije Srbije pogođen je upaljačem prilikom proslave pobedničkog gola (1:0), koji je postigao njegov saigrač Sesk Fabregas u 88. minutu.

Ivanović je tokom meča na stadionu Loftus Roud u više navrata imao problema sa domaćim pristalicama, pošto su ga prilikom izvođenja auta provocirali.

Fudbalska asocijacija Engleske najavila je da će otvoriti postupak protiv Kvins Park Rendžersa zbog ovog incidenta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači KPR-a pogodili Ivanovića upaljačem u glavu

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Apr.2015

LONDON - Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović pogođen je tvrdim predmetom u glavu na utakmici protiv Kvins Park Rendžersa u Premijer ligi...Kapiten reprezentacije Srbije pogođen je upaljačem prilikom proslave pobjedničkog gola (1:0), koji je postigao njegov saigrač Sesk Fabregas u 88. minutu...Ivanović...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.