Nastradao radnik Ju-Es-Stila

Izvor: RTS, 18.Maj.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastradao radnik Ju-Es-Stila

U fabrici Ju-Es-Stila "Beli limovi" u Šapcu, u noći između subote i nedelje stradao je radnik Milan Vitomirović iz Klenka. Beživotno telo 45-godišnjeg radnika pronašle su kolege.

U noći između subote i nedelje u fabrici Ju-Es-Stila "Beli limovi" u Šapcu dogodio se incident u kome je nastradao radnik Milan Vitomirović iz Klenka, saopštila je šabačka policija.

Beživotno telo 45-godišnjeg Milana Vitomirovića kolege su pronašle u bazenu sa fenolom, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nakon što se, radeći u trećoj smeni u fabrici "Belih limovova", duže zadržao van pogona.

Na lice mesta sa istražnim sudijom i predstavnicima policije izašao je i inspektor rada, koji tvrdi da nije zatajila zaštita na radu.

Kako očevidaca nema, pretpostavlja se da je reč o nesrećnom slučaju, a detalji će biti poznati kada stigne obdukcioni nalaz.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.