Napadnute aktivistkinje pokreta DJB: Nepoznati muškarac ih prvo psovao, a potom fizički napao

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 18:00

Napadnute aktivistkinje pokreta DJB: Nepoznati muškarac ih prvo psovao, a potom fizički napao

Incident ispred zgrade opštine Vračar

Pokret Dosta je bilo saopštio je da je nepoznato lice danas oko 11 časova napalo njegove aktivistkinje koje su prikupljale potpise građana za izbore na Vračaru i da je tom prilikom oštećen štand ispred zgrade te beogradske opštine.

- Nepoznati muškarac, kome je aktivistkinja prišla i ponudila mu promotivni letak DJB, najpre se na vulgaran način, povišenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tonom obratio devojkama koje su vršile promociju DJB i podelu letaka, upućujući uvrede na račun Saše Radulovića, da bi zatim i odgurnuo aktivistkinju i nogom šutnuo promotivni štand postavljen u Njegoševoj ulici - naveo je DJB.

Pokret će o događaju obevestiti nadležnu Policijsku upravu:

- Tražićemo hitnu reakciju i zaštitu i zaštitu za sve aktiviste koji rade na prikupljanju potpisa, naročito imajući u vidu i napad na prostorije DJB u TC Stari Merkator na Novom Beogradu koji se desio pre nekoliko dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.