Napadnut vernik u Bijelom Polju: Meštanin pogođen metalnim predmetom u glavu

Izvor: Večernje novosti, 04.Jan.2020, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut vernik u Bijelom Polju: Meštanin pogođen metalnim predmetom u glavu

Policija je brzo reagovala i iz lokala izvela osobu koja je osumnjičena da je pičinila ovo nedelo Ono od čega se strahovalo desilo se tokom litije u Bijelom Polju, ali treba verovati da incident nije delo pripadnika režimskih struktura koje žele da pošto poto minimiziraju tihi masovni prorest na desetine hiljada ljudi širom države.Naime, tokom Ulici slobode pred jednim kafe barom metalnim predmetom u glavu je pogođen i povređen meštanin B. M., učesnik litije.Policija je brzo reagovala i iz lokala izvela osobu koja je osumnjičena da je pičinila ovo nedelo.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UHAPŠENO TROJE U BIJELOM POLJU: Iskoristili protestnu litiju da napadnu čoveka u ugostiteljskom objektu

Izvor: Kurir, 05.Jan.2020, 14:54

Tri osobe uhapšene su u vezi sa incidentom u Bijelom Polju, gde je, inače, tokom sinoćnje protestne litije jedan mladih pogođen "metalnim predmetom" u glavu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.